Premsa 2004

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Premsa 2001
Premsa 2002
Premsa 2004
Reportatges 2001
Reportatges 2002
Reportatges 2004
Notes de premsa enviats als mitjans de comunicació durant l'any 2004, informant dels canvis de disseny, de les novetats a les pàgines i dels nous continguts afegits al Portal de l'Alt Camp.

Notes de Premsa: 30-jun-2004 - 3-setembre-2004

NOU DISSENY I NOVETATS AL PORTAL

Data: 30 de juny de 2004

Seguint en la nostra línia de millorar cada vegada més els continguts del Portal www.altcamp.info, l'Associació Sense Límits té el gust d'anunciar-vos el canvi de disseny de les seves pàgines, molt més fresques i interactives, amb un fons molt més adient amb la comarca de l'Alt Camp i amb nous continguts que reforcen la bona imatge que des de fa més de cinc anys intentem millorar dia a dia. El que va començar com una petita aventura sense gaires mitjans ni coneixements informàtics, però amb molta il·lusió (que avui en dia encara tenim), ens fa oferir un producte plenament actualitzat, com ho demostra els milers de visites mensuals que estem rebem i els molts correus electrònics que ens arriben de consultes o qualsevol altra qüestió referent a aquesta comarca.

Internet és ja actualment el mitjà de comunicació més ràpid i amb més avantatges que existeix, cada dia milions de persones el fan servir per comunicar-se o per buscar, investigar, descobrir qualsevol cosa que hom pot imaginar-se, en tots els seus vessants: personal, lúdic, comercial, industrial... Per això estem orgullosos de la feina que estem realitzant, quan comproves que des de qualsevol lloc del món una persona a clicat a les teves pàgines per buscar alguna informació, i que desitgem de tot cor pugui trobar. Aquesta és la nostra il·lusió i és el motiu de la nostra feina desinteressada, posar l'Alt Camp a l'abast de tot el món.inici pàgina

Però tot això no seria pas possible sense les persones que regularment es passen hores davant de l'ordinador, omplint de contingut les nostres pàgines, persones que no reben cap retribució (ans al contrari) i que són el cor d'aquest projecte i sense les quals avui en dia aquest Portal només seria una "utopia". A ells tenim que agrair-los fer-ho realitat i a la gent que ens fa arribar notícies i col·laboracions des de qualsevol lloc de la comarca o del món, les quals serveixen per "engreixar" i millorar aquestes pàgines.

Pensem que l'Associació Sense Límits és una entitat sense ànim de lucre i que no rep cap subvenció ni cap ajuda institucional, comarcal ni municipal, i tot i que els que fem aquest portal no cobrem cap salari, si que hi ha unes despeses importants (l'allotjament de les pàgines en un servidor, les quotes dels dominis, les reparacions d'ordinadors, les actualitzacions de programes, etc.), tot això s'ha de pagar als proveïdors, i són molts diners cada any que hem de posar de la nostra butxaca. Per això posem a disposició de tothom la possibilitat de contribuir en una de les vessants bàsiques per a la continuïtat d'aquest projecte, l'econòmica. Qualsevol ajuda, per petita que sigui (des d'1 €), serà benvinguda i ajudarà al propòsit. Poden trobar més informació clicant aqui. Aprofitem per  donar les gràcies d'una manera molt especial els donatius que ja hem anat rebent ;·)

També agrair als establiments que ens han confiat la seva publicitat a les nostres pàgines, ja que, a part d'ajudar-nos econòmicament, poden oferir molta més informació als nostres milers de visitants. Estem convençuts que la publicitat al nostre Portal és un dels més rendibles econòmicament que actualment existeixen i que molts d'altres establiments poden aprofitar els grans avantatges que podem oferir. ja que podran donar a conèixer els seus serveis a persones o empreses de qualsevol lloc del món, per uns preus molt interessants. Si volen més informació, poden visitar aquesta pàgina o bé trucar al telèfon 628 042 642.

Creiem fermament en aquest projecte, i per això volem millorar-lo cada dia més, amb la col·laboració i l'ajuda de tots. Donar a conèixer aquesta fantàstica comarca a tot el món és la nostra il·lusió i el nostre màxim objectiu, estem enamorats de l'Alt Camp i de la seva gent, i només volem que aquest sentiment sigui compartit. Estem oberts a qualsevol qüestió que vulguin plantejar-nos: informació sobre activitats lúdiques, esportives o culturals, fer-nos arribar notícies de qualsevol municipi, posar un anunci en el nostre tauler, participar en el fòrum (properament), enviar-nos una crítica (sempre serà constructiva) o una lloança... Esperem la seva col·laboració mitjançant un correu electrònic.inici pàgina

NOU DIRECTORI COMERCIAL I ASSOCIATIU DE L'ALT CAMP

Data: 3 de setembre de 2004

Després de més de dos mesos de feina i tal com teníem previst, l'Associació Sense Límits té el goig d'informar-los que a partir del dia 1 de setembre ja està operatiu a Internet i a disposició de tot el món, el Directori on figura tot el teixit comercial, industrial, professional i associatiu de la comarca de l'Alt Camp. L'adreça és: www.altcamp.info/dir/index.htm

Està format per més de 1.570 empreses i entitats, les quals estan agrupades dins de 284 Activitats dividides en 24 Sectors. La seva consulta és molt senzilla, ja que és pot optar per buscar les Activitats per ordre alfabètic o per Sectors concrets.

També hi ha una diferenciació entre les empreses i entitats de la ciutat de Valls i de la resta de poblacions de la comarca, doncs les primeres són amb el fons blanc i les segones amb el fons gris.

De cadascuna de les referències hi figura el nom comercial, l'adreça, el telèfon, el fax, l'adreça de correu electrònic i si té pàgina d'Internet. També hi ha la possibilitat de destacar la informació oferta mitjançant uns espais publicitaris molt econòmics.

Les dades que figuren en aquest Directori estan recopilades a partir de diversos mitjans de consulta pública de la màxima fiabilitat, tot i això si coneixen alguna empresa o entitat que no figuri, o l'Activitat no és l'adient, o les dades no són correctes, o hi ha una referència que ja no existeix, poden enviar-nos un correu electrònic i les rectificarem el més urgent possible.

Durant els últims tres mesos el portal de l'Alt Camp (www.altcamp.info) ha portat a terme una sèrie novetats i de millores, com: traduir a l'anglès les pàgines més importants, obrir un Fòrum per opinar sobre qualsevol tema de la comarca, noves pàgines sobre senderisme i sobre la Denominació de Qualitat "Calçot de Valls", nou disseny i potenciació de la pàgina d'Anuncis així com diverses actualitzacions i millores periòdiques que porta a terme l'Associació Sense Límits.

Amb la incorporació del Directori que avui presentem, creiem que la comarca de l'Alt Camp és una de les més importants de Catalunya i de tots els Països Catalans en quan a la informació i als serveis que ofereix per Internet, gràcies a les aportacions i col·laboracions de totes les persones que confien en la nostra feina i que, com nosaltres, mitjançant la il·lusió i la professionalitat, volen que la comarca de l'Alt Camp cada dia sigui molt més coneguda arreu del món.inici pàgina

 

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.