Política Legal

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] [ Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Política Legal de l'Associació Sense Límits

1.- La reproducció, còpia, ús, distribució, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb el contingut d'aquestes pàgines web, així com de les imatges i fotografies de les mateixes, és totalment pública i gratuïta, sempre que sigui amb una menció expressa de la seva procedència (Llicencia Creative Commons).

2.- El fet d'omplir un formulari i enviar-lo a l'Associació Sense Límits (en endavant Sense Límits), implica que el remitent accepta que les seves dades siguin tractades de manera automatitzada i que puguin ser incloses a la base de dades de Sense Límits, el domicili del qual està especificat al final de cadascuna de les pàgines del portal. L'usuari és l'únic responsable de la veracitat de les dades i de la correcció de les mateixes enviades a Sense Límits, qui refusa qualsevol responsabilitat per la falta de veracitat o correcció d'aquestes dades. D'acord amb la LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal), el remitent podrà accedir a les seves dades, rectificar-les i eliminar-les, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic.

3.- Sense Límits no es responsabilitza de la mala utilització dels continguts d'aquestes pàgines web per part de l'usuari, així com de qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada directament i sota el control de Sense Límits o no publicada amb el seu nom. Concretament no respon del contingut i la informació de les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb els portals de Sense Límits, així com de les dades que es puguin recollir per aquests.

4.- Sense Límits es reserva el dret d'actualitzar els continguts d'aquestes pàgines web quan ho consideri oportú, i també d'eliminar-los i de limitar-hi o impedir-hi l'accés, de manera temporal o definitiva.

5.- Sense Límits no s'obliga a controlar les informacions i les opinions que els usuaris transmetin per mitjà dels fòrums oberts en aquestes pàgines web. Sigui com sigui, Sense Límits es reserva el dret d'eliminar de les seves pàgines web qualsevol informació o opinió dels usuaris que sigui contrària a la legalitat vigent, especialment quan signifiqui una vulneració dels drets i llibertats fonamentals de la persona.

6.- Quan sigui necessària la utilització d'una contrasenya o nom d'usuari per a accedir a algun servei contingut en aquestes pàgines web, l'usuari s'obliga a mantenir-la en secret i a fer-ne un ús diligent. En cas de pèrdua o utilització negligent de la contrasenya, l'usuari respondrà de la utilització que n'hagin pogut fer terceres persones.inici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] [ Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.