Col·laboració

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] [ Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Voleu col·laborar amb nosaltres?

L'Associació Sense Límits és una entitat sense ànim de lucre, que no rep cap tipus de subvenció ni d'ajuda institucional, amb uns propòsits ben clars: oferir el màxim possible de informació i donar a conèixer tots els serveis existents a la comarca de l'Alt Camp.

Com podeu col·laborar en aquest projecte?

Des de sempre hem cregut que el portal comarcal de l'Alt Camp tenia que oferir unes pàgines que fossin útils i pràctiques, que cada dia més gent consultés i aprofités. Creïem que any rera any ho estem aconseguint, ja que aquests darrers temps ha crescut molt i hem hagut de contractar nous serveis i dedicar-hi més hores diàries. Volem que aquestes terres tinguin el màxim de ressò a tot el món. Internet és el mitjà i aquest Portal es l'instrument per aconseguir-ho.

Hi ha diverses maneres de col·laborar, la més important és la de fer-nos arribar qualsevol tipus d'informació que cregueu rellevant sobre festes, activitats o notícies relacionades amb la comarca o amb qualsevol dels municipis que l'integren. 

L'altra, i no per això menys important, és la col·laboració econòmica. Per aixó, cerquem empresaris, botigues, professionals i/o entitats interessades en col·laborar mitjançant l'inserció d'un anunci (baner) del seu negoci en aquest portal, a uns preus molt interessants i de molt més abast que qualsevol altra mitjà de comunicació. Trobareu tota la informació sobre publicitat i preus clicant aquí.inici pàgina

Creïem fermament en aquest projecte i també que tota la informació i tots els serveis que ofereix el portal han de ser gratuïts pels visitants.

Però, lamentablement, el desenvolupament no es gratuït per a nosaltres: els nous serveis contractats amb el servidor, el manteniment dels aparells, les renovacions anuals dels dominis. els nous programes per tenir-los sempre operatius, etc, tot això s'ha de pagar als proveïdors.

Per això, qualsevol ajuda, per petita que sigui, serà benvinguda i ajudarà al projecte. Evidentment no és cap requisit per a visitar el portal que feu un donatiu. Només volem oferir la possibilitat de recolzar-lo econòmicament.

Us demanem que visiteu el portal, que hi navegueu, que aprofiteu al màxim possible tota la informació que hi trobareu, i si us agrada i podeu, féu una donació. Penseu que estarà destinada únicament a cobrir les despeses de desenvolupament i d'hospedatge del portal, i són absolutament voluntàries!!

Per fer-ho només cal que envieu un correu electrònic indicant el tipus d'ajuda en la qual esteu interessats i ràpidament ens posarem en contacte.

Per a més informació, o per qualsevol pregunta o dubte, podeu contactar per qualsevol dels mitjans que hi ha al final de cada pàgina.

I recordeu que,

Volem que la navegació sigui del vostre grat i que trobeu tot el que esteu cercant, si no fos així, podeu enviar-nos un correu electrònic i, com sempre, respondrem al vostre dubte o qüestió el més aviat possible.inici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] [ Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.